Hőmérő kalibrálás

Bemutatkozik hőmérő kalibrálás szolgáltatásunk

A REALITÁS-2000 hőmérséklet kalibráló-laboratórium

Akkreditálási okiratunk: NAH-2-0180/2015 NAH okirat letöltése

Az általunk nyújtott szolgáltatás kielégíti az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményeit, amely összhangban van a:

  • Minőségirányítási rendszereket (ISO9001, ISO 14001, ISO 22000),
  • Élelmiszerbiztonsági (HACCP, IFS, BRC, GMP, GLP) előírásokban megfogalmazott visszavezethetőségi és ellenőrzöttségi elvárásokkal

Szolgáltatásunk kiterjed:

1. Kalibrálásra

  • Folyadéktöltésű üveghőmérők,
  • Digitális kijelzésű hőmérők,
  • Lázmérők,
  • Hőmérsékleti adatgyűjtők,
  • Felületi hőmérők kalibrálása,
  • Relatív páratartalom mérők kalibrálása,
  • Három ponton történő kalibrálás
  • Kalibrálási bizonyítvány kiállítása.
  • Szaktanácsadás azt optimális eszköz kiválasztásához,
  • Infra-hőmérsékletmérők kalibrálásával

2. Értékesítésre

3. Helyszíni kalibrálás végzésére

A kalibráláshoz használt etalonok és berendezések laboratóriumi, valamint a helyszíni munkavégzést egyaránt lehetővé teszik.

Az általunk kiállított bizonyítvány egyedi sorszámozású, az eszközzel összerendelhető, országos etalonra visszavezethető.

Szolgáltatásunk megrendelhető telefonon, faxon, E-mailen egyaránt, amelyet 2-3 munkanapon belül (kalibrálás), illetve eszköz beszerzésnél a szállító partner teljesítése alapján teljesítünk.

Állandó partnereink:

  • Élelmiszer feldolgozó nagy- és kisvállalatok: konzervgyárak, vágóhidak, húsfeldolgozók, tésztagyárak, pékségek, cukrászatok stb.
  • Közétkeztetők : iskolák, óvodák, idős otthonok, nagykonyhák, vendéglők, éttermek, pizériák, cukrászdák, fagylaltozók, kávézók, büfék, kifőzdék, stb.
  • Élelmiszer-kereskedők , szállítók, forgalmazók,
  • Élelmiszer üzletek ,
  • Egészségügyi intézmények : kórházak, rendelő intézetek, szociális otthonok,
  • Állattenyésztő telepek : tehenészet, tojástermelés,
  • Állatgyógyászati termék forgalmazók, szállítók
  • Iparvállalatok, vizsgáló laboratóriumok stb.

MI A TEENDŐ?

Kérjen ajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot

Házilagos kalibrálás veszélyei

A HACCP rendszer - mint nevében is benne van - a kritikus pontok feltárásával, szabályozásával, kézbentartásával foglalkozó speciális élelmiszer előállítói, forgalmazói egyfajta speciális minőségbiztosítási rendszer.

Milyen gyakran kalibráltassunk

Az élelmiszeripar, vendéglátás, közétkeztetés (bölcsőde, óvoda, iskola, idős otthonok, kórházak stb) számára előírás a HACCP alkalmazása. Ennek egyik meghatározó pontja a termékek hőmérséklet ellenőrzésének szakszerű figyelése, regisztrálása.

Mire figyeljünk a hőmérők kalibrálásakor

A kalibrálás bizalmi szolgáltatás. Ezzel a bizalommal lehet élni és visszaélni, hiszen a felhasználó ki van szolgáltatva a laboratóriumnak.

A laboratórium felelőssége, hogy a megrendelő szempontjából optimális (szakmai, és anyagi) ajánlatot tegyen a feladat megoldására.

Letöltések

NAH okirat letöltése

Hőmérők

Kapcsolat

Cég neve: REALITÁS-2000 Tanácsadó és Szolgáltató Bt.

Cég címe: 2092 Budakeszi, Reviczky u. 72.

Telefonszámunk: 06 30 960 5693
06 70 318 9449

email: Küldjön email-t

Bankszámla sz. K&H bank 10403095-50526548-87521002

Adószámunk: 20134103-2-13

Cégjegyzék sz. 13-0603-1288