KIKET ÉRINT?
Szántóföldtől:
- alapanyag előállítás
- növénytermesztés, állattenyésztés
- baromfi-, sertés-, marha tenyésztés, tojás előállítás, tejtermelés, vágóhidak
- élelmiszergyártás, feldolgozás, kereskedelem:
- Élelmiszer előállító üzemek,
- nagy- és kiskereskedők,
- áru szállítók, Konzerv gyárak, tej-,
- hús-feldolgozók, tészta gyárak,
- mirelit termék előállítók
- Pékségek, Cukrászdák
Fogyasztói asztalig
- étkeztetők
- közétkeztetés, vendéglátás:
- Óvoda, iskola, kórház
- idős otthon, kifőzde
- (főző és tálalókonyhák)
- szálloda, étterem, vendéglő
- cukrászda, kávézó stb.
Alkalmazását az Élelmiszerekről szóló 1995. Évi XC. törvény és a Codex Alimentarius Hungaricus előírja az élelmiszer előállítás és forgalmazás teljes folyamatára. 2004. május 01.-től kötelező a HACCP rendszer alkalmazása. Az igazoláshoz használt ellenőrző eszközöknek (pl.: hőmérők) kalibrált állapotúaknak kell lenni.
Mit várhat a HACCP-től:
- Dolgozói felelősség tisztázódását
- Az ellenőrzöttség dokumentálását
- Kijelöli az ellenőrizendő pontokat
- A fertőzés, megbetegedés kizárását
- Hatósági büntetések elkerülésé
Miért minket válasszon:
- Figyelembe vesszük az épület, berendezések állapotát, általános higiéniai állapotot, dolgozói képzettséget
- Elvégezzük a dolgozói ismeret felújító oktatást
- Meghatározzuk a formanyomtatványokat
- Elvégezzük a hőmérők kalibrálását, beszerzését
Kérjen ajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot